Dropshipping Babykleding en Inkoop

Over onze producten

Wij maken hippe handgemaakte baby- en kinderkleding in maat 44 t/m 116. Alle producten worden met liefde gemaakt en voorzien van merklabels, waslabels en hangtags voor een professionele afwerking. Wij werken veel met biologische stoffen. Per product wordt vermeld hoe het product valt en aan welke certificaten de stof voldoet. De producten zijn van goede kwaliteit.

Inkoop Baby- en Kinderkleding

Het is ook mogelijk om producten in het kopen voor in jouw winkel of webshop. Dit kan al vanaf 10 stuks per product. Dit kan een bestaand product zijn maar ook een product speciaal ontworpen voor jouw winkel/webshop.

Dropshipping Babykleding

Wil jij onze producten verkopen maar geen voorraad hebben liggen? Dat kan, namelijk door middel van dropshipping!

Hoe het werkt

Een consument besteld in jouw webshop. Vervolgens geef jij de bestelling aan ons door. Wij leveren vervolgens de producten direct aan de klant. Makkelijk toch? Als de samenwerking rond is mag je onze foto’s en teksten gebruiken. Per bestelling ontvang jij, de reseller een percentage van het aankoopbedrag. Dropshipping is zonder risico’s!

Bij het beoordelen van dropshipping aanvragen kijk ik altijd naar de partij die interesse heeft. Passen mijn producten goed bij het aanbod? Heeft de webshop goede service en voorwaarden? Et cetera. Het gebeurd gelukkig niet vaak maar ik behoud altijd het recht om aanvragen af te wijzen.

Heb je interesse in het verkopen van onze producten d.m.v. dropshipping of inkoop? Stuur dan een mailtje naar info@mommymakes.nl of vul het contactformulier in.

wholesale kinderkleding