Verzendkosten

Je kunt enkel bestellingen plaatsen binnen Nederland en België. De volgende tarieven gelden binnen Nederland: Een brievenbuspakket kost €3,95. Een pakket via DHL €5,75. De verzendkosten voor het geselecteerde producten zijn te vinden in uw winkelmand. Bij een besteding van €75 wordt uw bestelling gratis verzonden binnen Nederland. De verzendkosten naar België bedragen €9,75. Bij een besteding vanaf €120 geldt er gratis verzending binnen België.

Ik verzend alle pakketen met DHL.

Ophalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij mij op te halen. Het ophaaladres is in Maarssen. U plaatst uw bestelling in de webshop. Wanneer uw bestelling betaald is neem ik contact met u op om een ophaal afspraak te maken.

Verzendkosten buitenland

Sinds kort is het ook mogelijk om het verzenden naar België. De verzendkosten naar België bedragen €9,75. Bij een besteding vanaf €120 geldt er gratis verzending binnen België

In principe verzend ik enkel alleen binnen Nederland en België. De verzendkosten die bij het afrekenen worden berekend gelden ook enkel binnen Nederland en België. Wil je toch je bestelling naar een ander land laten verzenden? Neem dan vooraf contact met mij op om de mogelijkheden en verzendkosten te bespreken.

Betalen

Bij Mommy Makes kun je kiezen tussen de volgende betaalmethodes: iDeal, Bancontact, ING Home’Pay, SEPA overboeking, Belfius Direct Net, KBC/CBC Payment Button en direct bankoverschrijving. Zodra ik je betaling heb ontvangen begin ik aan je bestelling. Bij een directe bankoverschrijving zie je wanneer de bestelling is geplaatst mijun rekeningnummer staan. Boek het bedrag over op mijn rekeningnummer onder vermelding van je ordernummer. Je ordernummer staat ook op de bevestigingspagina. Je ontvangt ook een mail met een bevestiging, het rekeningnummer en je ordernummer erin. Na ontvangst van je betaling start ik met het maken van je order en gaat ook de levertijd in. Is er iets onduidelijk? Neem dan even contact met mij op. 

Wat moet ik doen als de betaling mislukt?

Erg vervelend natuurlijk dat de betaling mislukt. Dit kan door meerdere factoren gebeuren. De snelste oplossing is door de bestelling nogmaals te plaatsen. Je eerdere bestelling waarvan de betaling mislukt is verwijder ik dan weer. Wil je liever wat hulp? Neem dan contact met ons op. Ik help je graag!

Kan ik ook achteraf betalen?

Nee, je kunt niet achteraf betalen. Wanneer je niet direct kunt betalen, kun je kiezen voor een SEPA overboeking. Dan heb je 14 dagen de tijd om te betalen. Hou er rekening mee dat wij je bestelling pas in behandeling nemen wanneer wij het bedrag hebben ontvangen. Dit kan dus je bestelling vertragen.

Wanneer kan ik mijn kortingscode gebruiken?

Als je een kortingscode hebt ontvangen dan kun je die gebruiken tijdens het afrekenen. Voer de code in, in het veld ‘kortingscode’. De kortingscode is hoofdletter gevoelig. Er kan één kortingscode per bestelling gebruikt worden. Als de kortingscode niet werkt is het raadzaam om te controleren of de kortingscode nog geldig is. Kijk goed waar de kortingscode recht op geeft, dit kan korting zijn maar ook geen verzendkosten betalen. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op, ik help je graag!

Ik wil graag een ander verzendadres doorgeven. Hoe kan dat?

Wil je een verschillend factuur en verzendadres? Dat kan en is handig wanneer je bijvoorbeeld iemand iets cadeau doet. Geef dit dan even door in het opmerkingen veld tijdens het bestellen.

verzendkosten verzenden