Verkooppunten & Conceptstores

Je shopt de hippe baby-en kinderkleding van Mommy Makes niet alleen hier in de webshop maar ook op verkooppunten en conceptstores.

Verloskundigepraktijk Innerbirth

Nadat ik een hele fijne begeleiding heb gehad van Jasmijn Blijenbergh-Menereis tijdens mijn zwangerschap en baring kwamen Jasmijn en ik weer met elkaar in contact. En daar is een leuke samenwerking uit voortgekomen! Je shopt de newborn items van Mommy Makes nu ook bij verloskundigepraktijk Innerbirth. (uiteraard alleen voor cliënten)

Conceptstore

Een conceptstore is anders dan een pop-upstore. Een conceptstore is namelijk niet tijdelijk. Een conceptstore is een winkel waar kleine ondernemers de kans krijgen om zich te laten zien. Conceptstores hebben een wisselend en gevarieerd aanbod.

Uitbreiden!

Het lijkt ons geweldig om onze kleding nog in veel meer mooie conceptstores te hangen! Weet jij nog een leuke (kinder) conceptstore? Leuk, stuur dan even een mailtje naar info@mommymakes.nl

Online verkooppunten

Momenteel hebben wij, naast onze webshop, geen online verkooppunten. Wegens grote drukte zijn wij momenteel ook niet op zoek naar nieuwe online verkooppunten.

verkooppunt