Verkooppunten & Conceptstores

Je shopt de hippe baby-en kinderkleding van Mommy Makes niet alleen hier in de webshop maar ook op verkooppunten en conceptstores.

Winkel vol Winkeltjes in Utrecht

Winkel vol winkeltjes is een prachtige conceptstore aan de Amsterdamsestraatweg, naast de beroemde muurschildering. De winkel heeft een groot aanbod unieke items en is de perfect cadeauwinkel. Of je nou opzoek bent naar een cadeau om iemand op te vrolijke, een cadeau voor jezelf, voor je kindje of een kraamcadeautje, bij winkel vol winkeltjes slaag je geheid. En dat is niet zo gek gezien de winkel bestaat uit 120 kleine ondernemers.

Ik verkoop in Winkel vol Winkeltjes niet alleen kraamcadeaus maar ook kleding voor grotere kinderen. De maten reeks loopt t/m maat 104. Ik vul gemiddeld om de week mijn rekje aan. Elke keer maak ik weer wat anders zodat mijn aanbod blijft variëren. Ik focus op duurzame kleding en breng zoveel mogelijk kleding gemaakt van biologisch katoen naar de winkel. De producten die ik maak zijn geïnspireerd door mijn kinderen. Comfortabele kleding waar lekker in gespeeld mag worden. Qua kleuren en prints ben ik altijd op zoek naar het balans tussen ontwerpen die kinderen aanspreken en een stijl waar de papa’s en mama’s blij van worden. En tot nu toe lukt dit aardig 😉 Kom je snel eens kijken?

conceptstore-mommy-makes

Verloskundigepraktijk Innerbirth

Nadat ik een hele fijne begeleiding heb gehad van Jasmijn Blijenbergh-Menereis tijdens mijn zwangerschap en baring kwamen Jasmijn en ik weer met elkaar in contact. En daar is een leuke samenwerking uit voortgekomen! Je shopt de newborn items van Mommy Makes nu ook bij verloskundigepraktijk Innerbirth. (uiteraard alleen voor cliënten)

Conceptstore

Een conceptstore is anders dan een pop-upstore. Een conceptstore is namelijk niet tijdelijk. Een conceptstore is een winkel waar kleine ondernemers de kans krijgen om zich te laten zien. Conceptstores hebben een wisselend en gevarieerd aanbod.

Uitbreiden!

Het lijkt ons geweldig om onze kleding nog in veel meer mooie conceptstores te hangen! Weet jij nog een leuke (kinder) conceptstore? Leuk, stuur dan even een mailtje naar info@mommymakes.nl

Online verkooppunten

Momenteel hebben wij, naast onze webshop, geen online verkooppunten. Wegens grote drukte zijn wij momenteel ook niet op zoek naar nieuwe online verkooppunten.

verkooppunt