Verkooppunten & Conceptstores

Je shopt de hippe baby-en kinderkleding van Mommy Makes niet alleen hier in de webshop maar ook op meerdere verkooppunten en conceptstores.

Winkel vol Winkeltjes in Utrecht

Winkel vol winkeltjes is een prachtige conceptstore aan de Amsterdamsestraatweg, naar de beroemde muurschildering. De winkel heeft een groot aanbod unieke items en is de perfect cadeauwinkel. Of je nou opzoek bent naar een cadeau om iemand op te vrolijke, een cadeau voor jezelf, voor je kindje of een kraamcadeautje, bij winkel vol winkeltjes slaag je geheid. Ik verkoop in Winkel vol Winkeltjes niet alleen kraamcadeaus maar ook kleding voor grotere kindjes. De maten reeks loopt t/m maat 104. Ik vul minimaal 1 keer per maand (maar meestel veel vaker) mijn rekje aan. Elke keer maak ik weer wat anders zodat mijn aanbod blijft variëren. Ik focus bij op duurzame kleding en breng zoveel mogelijk kleding gemaakt van biologisch katoen naar de winkel.

conceptstore-mommy-makes

Conceptstore

Een conceptstore is anders dan een pop-upstore. Een conceptstore is namelijk niet tijdelijk. Een conceptstore is een winkel waar kleine ondernemers de kans krijgen om zich te laten zien. Conceptstores hebben een wisselend en gevarieerd aanbod.

Uitbreiden!

Het lijkt ons geweldig om onze kleding nog in veel meer mooie conceptstores te hangen! Weet jij nog een leuke (kinder) conceptstore? Leuk, stuur dan even een mailtje naar info@mommymakes.nl

Online verkooppunten

Momenteel hebben wij, naast onze webshop, geen online verkooppunten. Wegens grote drukte zijn wij momenteel ook niet op zoek naar nieuwe online verkooppunten.

verkooppunt