Verkooppunten & Conceptstores

Je shopt de hippe baby-en kinderkleding van Mommy Makes niet alleen hier in de webshop maar ook op meerdere verkooppunten en conceptstores.

Suus & Suus in Noordwijk

Suus & Suus is een onwijs mooie kinderconceptstore. Hier shop je de mooiste items voor je kindje t/m 8 jaar. Je kindje kan lekker spelen in de speelhoek terwijl jij rustig kunt shoppen. Suus & Suus verkoopt een grote hoeveelheid hippe Baby- en Kinderkleding, lifestyle artikelen en er is zelfs een kinderkapper.

Blendut in Utrecht/ Leidsche Rijn

Blendut is een sfeervolle conceptstore waar je unieke items, cadeautjes en kleding kunt kopen. Ook Blendut is volledig ingericht op kinderen en er is een leuk speelhoekje. Als mama zit je ook helemaal goed bij Blendut, ze verkopen er namelijk ook heerlijke koffie en wat lekkers! Het aanbod bij Blendut is onwijs breed. Van sierraden tot schilderijen, van wasbare luiers tot hippe baby- en kinderkleding. Je vindt de kleding van Mommy Makes per 1 Juli in de winkel.

Conceptstore

Een conceptstore is anders dan een pop-upstore. Een conceptstore is namelijk niet tijdelijk. Een conceptstore is een winkel waar kleine ondernemers de kans krijgen om zich te laten zien. Conceptstores hebben een wisselend en gevarieerd aanbod.

Uitbreiden!

Het lijkt ons geweldig om onze kleding nog in veel meer mooie conceptstores te hangen! Weet jij nog een leuke (kinder) conceptstore? Leuk, stuur dan even een mailtje naar info@mommymakes.nl

Online verkooppunten

Momenteel hebben wij, naast onze webshop, geen online verkooppunten. Wegens grote drukte zijn wij momenteel ook niet op zoek naar nieuwe online verkooppunten.

verkooppunt