Unisex kleding

Unisex kleding

Bij Mommy Makes hebben wij een ruim aanbod unisex babykleding. Want unisex babykleding hoeft helemaal niet saai te zijn. Vrolijke kleurtjes, hippe prints en een perfecte pasvorm. Ideaal wanneer je nog niet het geslacht van je ongeboren kindje weet. Of natuurlijk gewoon niet zo’n fan bent van standaard jongens- of meisjeskleding.

Newborn babykleding

Onze newborn babykleding is gemaakt voor de eerste tijd met je kleintje. Makkelijk tijdens het verschonen, comfortabel voor je kleintje en high quality. Van overslag shirtjes tot boxpakjes met bijpassende mutsjes (om je kleintje lekker warm te houden). Zachte broekjes die niet drukken op het buikje van je kleintje. Je vind het allemaal in onze newborn collectie!

Coming home outfit

Het is soms best lastig om een leuke coming home outfit te vinden als je op zoek bent naar unisex babykleding. Unisex kleding is vaak erg neutraal en saai. Maar dat kan anders. Bij Mommy Makes hebben we vrolijke prints en kleuren. Stel zelf je coming home outfit samen. Ik help je graag bij het ontwerpen van jullie unieke setje.

Online shoppen

Wij verkopen al onze producten via onze webshop. De bestellingen kunnen ook opgehaald worden in Maarssen. Wij vinden het belangrijk dat wij goede klantenservice verlenen. Daarom zijn wij aangesloten bij het webwinkelkeurmerk. Met trots vertellen wij dat we lid zijn en alle reviews zie je dan ook terug op onze website. Transparant is wel zo fijn. Wil je meer weten over het gezicht achter Mommy Makes? Lees dan ons blog.