Tops

Al onze t-shirts zijn verkrijgbaar met korte en lange mouwen.

Bovenkleding

Bij Mommy Makes shop je hippe bovenkleding voor je baby en kindje. Wij hebben een bijpassend product bij elke fase met je kleintje. Of je baby nu pasgeboren of al een echte ontdekker is. Met onze hippe bovenkleding zit je altijd goed.

Sweaters

Sweaters zijn perfect voor de koudere maanden. Ze zijn dikker dan T-shirts en dragen comfortabel. De neklijn rekt goed mee waardoor er geen knoopjes bij de hals nodig zijn. Onze sweaters shop je in hippe prints. Je kunt zelfs sweaters later bedrukken naar wens.

T-shirts

Een t-shirts is altijd goed. In de zomer korte mouwen, is het wat frisser even een vestje erover en klaar! Super comfortabel en makkelijk te combineren. Je kunt ook een t-shirt laten bedrukken naar wens of volledig op maat laten maken.

Overslagshirtjes

Overslagshirtjes zijn perfect voor de eerste tijd met je kleintje. Je doet ze gemakkelijk aan en uit. Ze hoeven niet over het hoofdje van je kindje wat wel zo fijn is. In de eerste periode hebben baby’s nog hele kwetsbare hoofdjes en nekjes. De shirtjes hebben 4 drukknopen waarmee je het shirtje makkelijk opent en sluit.

Wil jij graag tops en bovenkleding fotograferen? Bekijk dan onze post over het worden van brandrep.