SS19

Uitverkocht

Ss19 staat voor spring/summer2019. Onze nieuwste collectie. De zomercollectie is onwijs vrolijk, hip en perfect afgestemd op het nieuwe seizoen. Are you ready for summer?

Onepiece

Deze zomercollectie gaan we voor extra veel ééndelige pakjes. Want ze zijn zó handig. Luier aan, pakje aan en op naar het strand. Heerlijk luchtig voor de heetste dagen, onwijs hip en makkelijk in gebruik. Wat wil je nog meer?

Korte broeken

In de zomercollectie hebben we veel verschillende modellen korte broeken. Een stoere short, een klassieke bloomer of een diapercover die netjes de luier van je kindje bedekt. Voor in de lente en de frisse dagen hebben wij natuurlijk ook gewoon lange broekjes die goed combineren bij de t-shirts.

Setjes

Iets wat echt ontbrak in de webshop waren leuke setjes! Dat kon zo niet langer dus hebben wij de nieuwe collectie ontworpen met een heleboel leuke setjes. Handig voor jouw als drukke mama aangezien dat een heleboel zoeken naar leuke combi’s scheelt! You’re welcome 😉

Jurkjes

We love dresses! De zomer is toch wel het perfecte seizoen om jurkjes te dragen.

Zomerkleuren

De SS19 collectie is gemaakt met zomerse kleuren en stofjes. Jullie favoriete zomerkleuren zijn geel, roze en blauw. Laten dat nu net de kleuren van onze nieuwe stofjes zijn! Naast de zomerse kleuren konden zomerse prints en patroontjes natuurlijk ook niet ontbreken. Van de zwemmende vissen krijgen wij direct zin in zon, zee en strand! Ook vindt je veel luchtige patroontjes, geschikt voor op de allerwarmste dagen.