Shorts

Korte broeken

Al onze korte broeken zijn handgemaakt door Mommy Makes. De korte broeken zijn verkrijgbaar in maat 44 t/m 116. Perfect voor jouw baby, peuter of kleuter. Twijfel je over de maat van je kindje? Bekijk dan onze maattabel. Per product staat aangegeven hoe het product valt. Als je er niet uit komt adviseren wij je graag over onze kledingmaten.

Zomer collectie

De zomercollectie is bom vol zomerse prints en vrolijke kleuren. Je shopt deze zomer de hipste babykleding en kinderkleding bij Mommy Makes. Wij verkopen korte broeken en t-shirts die je kunt combineren. Zomerse jurkjes voor zowel baby’s als kinderen. En een heleboel ééndelige pakjes voor het ultieme gemak. De ééndelige pakjes vindt je op onze One piece pagina. Daar staan onder andere harem overalls, tuinbroeken, boxpakjes en zomerrompers.

Harem overalls

In de zomer zijn onze harem overalls verkrijgbaar met korte pijpjes. Ideaal voor een warme stranddag. Wat is er fijn er dan in de zomer makkelijke kleding te dragen. Luier aan, harem overall aan en op naar het strand. Geen gedoe en je kleed je kindje makkelijk aan en uit.