Setjes

Zomer setjes

Shop de leukste zomerse setjes voor jouw kindje. Shorts, t-shirts, lange broeken en nog veel meer vindt je in onze nieuwe SS19 collectie (spring/summer2019).

Zomerkleuren

De SS19 collectie is gemaakt met zomerse kleuren en stofjes. Jullie
favoriete zomerkleuren zijn geel, roze en blauw. Laten dat nu net de kleuren van onze nieuwe stofjes zijn! Naast de zomerse kleuren konden zomerse prints en patroontjes natuurlijk ook niet ontbreken. Van de zwemmende vissen krijgen wij direct zin in zon, zee en strand! Ook vindt je veel luchtige patroontjes, geschikt voor op de allerwarmste dagen.

Newborn setjes

Onze newborn babykleding is gemaakt voor de eerste tijd met je kleintje. Makkelijk tijdens het verschonen, comfortabel voor je kleintje en high quality. Van overslag shirtjes tot boxpakjes met bijpassende mutsjes (om je kleintje lekker warm te houden). En vergeet niet onze newborn setjes! Alles past bij elkaar en staat geweldig bij je kleine baby! Zachte broekjes die niet drukken op het buikje van je kleintje. Je vind het allemaal in onze newborn collectie!

Maattabel

Twijfel je over de maat van je kindje? Of ben je benieuwd hoe een kledingstuk valt? Bekijk dan onze maattabel. Uiteraard kunnen wij je ook adviseren over de kledingmaat. Op de product pagina van elk product staat aangegeven hoe een product valt.