Sale

-9%
27.50 24.95
-33%
26.95 17.95
-41%
16.95 9.95

Aanbiedingen

Shop de hippe handgemaakte baby- en kinderkleding van Mommy Makes in de sale! Van veel producten in de sale is er nog maar één op voorraad dus wacht niet te lang en sla je slag. Wij hebben regelmatig aanbiedingen. Wil je geen enkele aanbieding missen? Volg ons dan op facebook en instagram!

Laatste maatjes

In de sale vind je de laatste maatjes die wij nog hebben van een product. Wanneer wij nog maar één maat van een product hebben dan staat de maat al in de product titel vermeld.

Goedkope baby- en kinderkleding

Shop nu goedkope baby- en kinderkleding in de aanbieding bij Mommy Makes. In de sale bespaar je soms wel tot 50 procent op baby- en kinderkleding. Onze betaalbare baby- en kinderkleding hebben wij in allerlei hippe prints en kleuren. Wij maken onze producten zelf in ons atelier in Maarssen.

Instagram

Volg jij @mommymakesnl al op Instagram? Daar vindt je de leukste giveaways, de beste aanbiedingen, de nieuwste producten en een dagelijks kijkje achter de schermen! Volg Mommy Makes nu op Instagram en Facebook en mis niks! Ook zoeken wij regelmatig nieuwe modelletjes via onze social media accounts. Lijkt het jou leuk om model te staan voor Mommy Makes? Stuur ons dan even een berichtje met foto’s van je kleintje op Instagram of mail naar info@mommymakes.nl