Retourneren

Gepersonaliseerde items kunnen niet geruild worden mits er een fout is gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan verkeerde kleur o.i.d Ook onze mysteryboxen mogen niet geruild worden omdat deze volledig op wens worden samengesteld (maat, geslacht en opmerkingen).

Voor items die wel geretourneerd mogen worden geldt:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht moeten de kledingstukken:

  • ongedragen zijn
  • schoon zijn
  • de kleding moet teruggestuurd worden met het label eraan
  • alle kleding is in nieuwstaat en niet gewassen

Setjes kunnen alleen als geheel geretouneerd worden. Het is niet toegestaan om items uit de set te houden en andere items terug te sturen. Als wij een set onvolledig retour ontvangen kunnen wij uw aankoopbedrag niet terug storten op uw rekening.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mommymakes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe kan je retourneren:

1) Meld je retour. Mail naar info@mommymakes.nl dat je één of meerdere artikelen wil retourneren. Dit doe je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Vervolgens ontvang je van ons het retourformulier.

2) Retourformulier. Vul het retourformulier in en voeg deze toe aan de retourzending.

3) Verzenden. Vervolgens verzend je het artikel met het ingevulde retourformulier naar Mommy Makes. Wij ontvangen de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. De verzendkosten zijn voor de koper en worden niet vergoed door Mommy Makes. Bewaar goed de track & trace code van je retourzending. Mommy Makes is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakt retourzendingen.

De volgende voorwaarde zijn van toepassing op retourzendingen:

  • De retourneer kosten verschillen per postkantoor en zijn voor de koper.
  • De producten zijn onbeschadigd, ongewassen, compleet en ongedragen en worden met aangehecht kaartje netjes aan ons verstuurd.
  • Als je het artikel wilt ruilen dan kun je dit op het retourformulier vermelden.
  • Producten die volledig voor u worden aangepast en/of ontworpen zoals bijvoorbeeld een extra lang t-shirt kunnen niet worden geretourneerd.

Zodra wij alles volgens bovenstaande voorwaarden hebben ontvangen, zal het retour te ontvangen bedrag zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 14 dagen worden overgemaakt. Of het geruilde artikel wordt binnen 5 werkdagen (indien op voorraad) opgestuurd.

Annuleren

Wanneer je bij ons een bestelling hebt geplaatst kan deze niet gewijzigd of geannuleerd worden. Wanneer je iets wil wijzigen kun je altijd contact met ons opnemen. Het ligt volledig aan de bestelling of de wijziging nog kan worden toegepast.

retourneren handgemaakte babykleding