Prematuur kleding

Shop de hipste prematuur kleding bij Mommy Makes. Wij maken kleding voor te vroeg geboren kinderen in maat 38/38, 40/42, 44/46 en 48/50.

Welke kleding is verkrijgbaar voor prematuren?

  • premature broekjes
  • premature rompers
  • premature boxpakjes
  • premature mutsjes
  • Premature slaapzakjes

Alle prematuren kleding is gemaakt voor kwetsbare baby’s. De kleding is gemakkelijk aan en uit te doen en heeft een goede pasvorm. De kleding is voorzien van drukknopen.

Bestellen

Doordat er relatief weinig kleding in maat 36/38 t/m 48/50 verkocht wordt hebben wij deze niet op voorraad. Echter kun je door middel van een mailtje je wensen doorgeven. Ik denk dan met je mee en als je iets leuks hebt gevonden dan stuur ik je een link waarmee je kunt bestellen. Dit zijn dus custom orders.

De levertijd van een custom order bedraagt ongeveer 1 tot 2 weken. Heeft je bestelling haast? Geef dat dan even aan zodat ik kan kijken naar de mogelijkheden.

Biologische stoffen

Aangezien de huid van een te vroeg geboren baby zeer kwetsbaar is adviezeren wij om te kiezen voor een stof die gemaakt is van biologisch katoen en beschikt over het GOTS certificaat. Wij hebben een groot aanbod biologische stoffen. Klik hier voor ons stoffen aanbod.

boxpakje prematuur