Prematuur kleding

Bij Mommy Makes shop je handgemaakte kleding voor prematuur en dysmatuur geboren baby’s. Je shopt onze preemie items in maat 36/38, 40/42, 44/46 en 48/50. Alle kleding is gemaakt van zachte materialen en praktisch in gebruik.

Welke kleding is verkrijgbaar voor prematuren?

  • premature broekjes
  • premature rompers
  • premature boxpakjes
  • premature mutsjes & strikmutsjes
  • premature slaapzakjes

Alle prematuren kleding is gemaakt voor kwetsbare baby’s. De kleding is gemakkelijk aan en uit te doen en heeft een goede pasvorm. De kleding is voorzien van metalen drukknopen.

Bestellen

Doordat er relatief weinig kleding in maat 36/38 t/m 48/50 verkocht wordt hebben wij maar weinig op voorraad. Je kunt bestellen door mij een mailtje te sturen met je wensen. Ik denk dan met je mee en als je iets leuks hebt gevonden dan stuur ik je een link waarmee je kunt bestellen.

De levertijd bedraagt ongeveer 2 tot 3 weken. Heeft je bestelling haast? Geef dat dan even aan in de mail zodat ik kan kijken naar de mogelijkheden. In de meeste gevallen is snelle levering mogelijk.

Biologische stoffen

Aangezien de huid van een te vroeg geboren baby zeer kwetsbaar is adviseren wij om te kiezen voor een stof die gemaakt is van biologisch katoen of minimaal OEKO-TEX100 gecertificeerd is. De stoffen op de website zijn allemaal OEKO-TEX100 gecertificeerd. Ook heb ik nog wat biologische, GOTS, stoffen liggen.

boxpakje prematuur