Prematuur kleding

Bij Mommy Makes shop je handgemaakte kleding voor prematuur en dysmatuur geboren baby’s. Je shopt onze preemie items in maat 36/38, 40/42, 44/46 en 48/50. Alle kleding is gemaakt van zachte materialen en praktisch in gebruik.

Direct bestellen

Hier vindt je alle items die wij al hebben opgenomen in ons assortiment vanaf maat 36/38.

Welke kleding is verkrijgbaar voor prematuren?

  • premature broekjes
  • premature rompers
  • premature boxpakjes
  • premature mutsjes & strikmutsjes
  • premature slaapzakjes

Alle prematuren kleding is gemaakt voor kwetsbare baby’s. De kleding is gemakkelijk aan en uit te doen en heeft een goede pasvorm. De kleding is voorzien van drukknopen.

Bestellen

Doordat er relatief weinig kleding in maat 36/38 t/m 48/50 verkocht wordt hebben wij maar weinig op voorraad. De hierboven staande items kun je direct bestellen. Staat het item wat jij wenst er niet tussen? Dan kun je door middel van een mailtje je wensen doorgeven en andere items bestellen. Ik denk dan met je mee en als je iets leuks hebt gevonden dan stuur ik je een link waarmee je kunt bestellen.

De levertijd bedraagt ongeveer 1 tot 2 weken. Heeft je bestelling haast? Geef dat dan even aan zodat ik kan kijken naar de mogelijkheden. In de meeste gevallen is snelle levering mogelijk.

Biologische stoffen

Aangezien de huid van een te vroeg geboren baby zeer kwetsbaar is adviezeren wij om te kiezen voor een stof die gemaakt is van biologisch katoen en beschikt over het GOTS certificaat. Wij hebben een groot aanbod biologische stoffen. Klik hier voor ons stoffen aanbod.

boxpakje prematuur