Home » Over ons » Blog » Twentyone is the new thirty, right?

Twentyone is the new thirty, right?

Gepubliceerd op 11 oktober 2018 11:42

CONFESSION!

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Hi, ik ben Jadzia. Mama van twee kinderen, webshop eigenaresse en 21 jaar! De één kijkt er niet van op, de ander vindt dit nogal merkwaardig.

 

Ik deel dit nu met jullie, omdat ik dat graag wil. Ik wil graag open zijn en dat levert vaak ook een heleboel begrip op. Toch vind ik het erg moeilijk om mijn leeftijd te vertellen. Ik lieg er niet om maar ik vertel mijn leeftijd alleen als er naar gevraagd wordt. Vaak heb ik het idee dat ik niet serieus genomen wordt als ik mijn leeftijd vertel. Zoiets als 'wat weet die snotneus er nou van'.

Toen ik 20 was ging ik op sollicitatiegesprek. Daar krijg ik vaak de vraag 'waarom wil je parttime werken?'. Omdat ik voor twee kinderen zorg en daar genoeg aandacht aan wil geven. Je raad je misschien al, gelijk werd er gekeken naar de geboortedatum op mijn CV. Ik had het gevoel alsof ik gelijk in een hokje werd geplaatst maar ik mocht op tweede gesprek komen. Toen wij het salaris bespraken schrok ik nogal van het lage bedrag en zei ik wat ik bij mijn vorige werkgever had verdient. Ze begonnen te lachen en gaven aan dat dit ver, ver boven het minimum jeugdloon lag. Ik vond het jeugdloon maar onzin aangezien ik de juiste papieren en relevante werkervaring had.

Natuurlijk, horen reacties erbij en ik ben ook een 'bijzonder' geval ;) Tijd dat ik het loslaat!

Binnenkort vertel ik meer over de kids en het starten van mijn webshop!

Liefs,

Jadzia


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Saskiaaa
een maand geleden

Wat knap en stoer!