Home » Over ons

Over Mommy Makes

Mommy-Makes-Eigenaresse-Handgemaakte-babykleding-kinderkleding

Hi,

Leuk dat je een kijkje neemt!

Ik ben Jadzia Boerrigter. Ik heb mijn diploma Bedrijfseconomie & Accountancy behaald. Toen ben ik aan de slag gegaan bij een bank. Waar ik mijn draai maar niet kon vinden. Ik was zwanger van mijn dochtertje en de naaimachine stond te verstoffen in de kast. Ik wilde graag wat babyproducten maken. Zo gezegd zo gedaan, in een korte tijd heb ik onwijs veel producten genaaid en de naaimachine staat dagelijks roodgloeiend. Vrienden en andere mama's vroegen of ik ook wilde naaien voor hun baby's. Ook nam ik mijn handgemaakte producten mee op kraambezoek waar enthousiast gereageerd werd.

Na veel oefenen, uitproberen en leren besloot ik dat het tijd was voor de volgende stap. Ik wilde mijn babyproducten gaan verkopen. Ik kreeg regelmatig de vraag of ik ook een webshop heb. In deze moderne tijd kon ik natuurlijk niet achter blijven en het was tijd om een webshop te maken. Februari 2018 opende Mommy Makes haar (virtuele) deuren. 

Er komen regelmatig nieuwe producten bij. Naast de producten die je in onze webshop kunt vinden maak ik ook producten op bestelling. Een ander printje, groter of kleiner. You name it, we make it ;)

Veel plezier bij het rondkijken in mijn webshop. Voor vragen, opmerkingen, suggesties en feedback kun je Contact met ons opnemen.