Gesloten

Wat leuk dat je Mommy Makes bezoekt! I.v.m. een flinke verbouwing zijn wij helaas tijdelijk gesloten t/m april 2023. Zie ik je dan weer terug?

Handgemaakte babykleding

NEWBORN SETJES

HANDGEMAAKTE BROEKJES

BOXPAKJES

LONGSLEEVES

MUTSJES

Shop de  baby- en kinderkleding van Mommy Makes. Veel van onze kleding is gemaakt van organic cotton, goed voor mens en milieu. Is het product gemaakt van biologisch katoen en GOTS gecertificeerd, dan staat er duidelijk ‘Organic’ in de titel en/of product tekst.

Onze kleertjes zien er niet alleen super hip uit maar zijn ook comfortabel voor je kleintje. Waardoor niet alleen de papa’s en mama’s blij worden van onze kleertjes maar ook de kindjes zelf. De stofjes zijn zacht en rekken lekker mee tijdens het bewegen, ontdekken en spelen. Wij maken ook handgemaakte babykleding, speciaal voor de eerste tijd met je kindje en makkelijk in gebruik.

Maten

De items van Mommy Makes vallen allemaal op maat. Wanneer je kleding wast krimpt het altijd iets. Houd daar rekening mee als je besteld. Wil je graag dat de items wat langer meegaan en maakt het je niet uit als de kleding iets op de groei is? Bestel dan een maatje groter.

Over Mommy Makes

Mommy Makes is een nieuw, trendy babykleding merk. Wij staan bekend om onze vrolijke ontwerpen en goede kwaliteit. Mommy Makes opende haar virtuele deuren in februari 2018. Naast de webshop heb ik ook in diverse conceptstores en virtuele winkels verkocht. Waar mijn aanbod de afgelopen jaren behoorlijk gewisseld is, is wie het maakt dat niet. Want al die jaren maak ik alle babykleding al zelf, met heel veel liefde! Inmiddels maakt Mommy Makes al jaren speciale kleding voor de allerkleinste. Lees meer…

handgemaakte broekjes