NIEUWE COLLECTIE

Verbinding met de natuur

De nieuwe newborn collectie heb ik ontwerpen met ‘natuurlijk ouderschap’ in gedachten. Draagcomfort voor het kindje, veilige stoffen en verbinding met de natuur stonden centraal tijdens het kiezen van de stoffen, kleuren en materialen. Ik heb gekozen voor ‘earth tones’, zachte natuurlijke kleuren die met diverse prints te combineren zijn. Alle stoffen zijn zeer rekbaar, wat makkelijk is tijdens het verschonen en prettig voor je kindje.

Mix ‘n Match

De nieuwe collectie is ontworpen als mix ‘n match collectie. Door de hippe prints en zachte kleuren zijn de items goed te combineren met elkaar. Handig als ouder want dat scheelt een hoop zoeken maar ook duurzaam doordat de newborn kleding goed binnen een capsule wardrobe past. Je shopt de meeste items al vanaf maat 44 (prematuur). Zo kun je ook als je kindje wat kleiner is bij de geboorte van de mooiste handgemaakte babykleding genieten.

Duurzaam

Als getrainde duurzaamheid expert vind ik dit een heel belangrijk aspect. Want hoe kan ik er als kleine ondernemer voor zorgen dat ik een positieve impact op de aarde achterlaat? Dat doe ik door o.a. naaien op zonne-energie, recyclen en zoveel mogelijk recyclebare materialen te gebruiken, een ‘paperless office’, geprinte en gecertificeerde stoffen te gebruiken en rest materialen te verwerken.

Ik hoop dat je net zo blij bent met de nieuwe collectie als ik! Wil je meer te weten komen over mij of Mommy Makes? Lees dan mijn blog en de pagina ‘Meet the Mommy‘.

Liefs,

Jadzia