Newborn babykleding

Newborn babykleding

Onze newborn babykleding is gemaakt voor de eerste tijd met je kleintje. Makkelijk tijdens het verschonen, comfortabel voor je kleintje en high quality. Van overslag shirtjes tot boxpakjes met bijpassende mutsjes (om je kleintje lekker warm te houden). Je vind het allemaal in onze newborn collectie!

Premature kleding

Wij verkopen ook kleding voor prematuur geboren baby’s vanaf maat 36/38. Klik hier voor meer informatie.

Coming home outfit

De hippe newborn outfit is een geweldige eerste outfit voor je kleintje. Natuurlijk ziet je kindje er geweldig uit in een hippe newborn outfit. Maar ook is de newborn outfit makkelijk aan en uit te doen door het overslag shirtje en blijft je kindje lekker warm door het mutsje. Is je kindje net geboren? Wij adviseren om je kindje een lange mouwen romper aan te trekken onder de newborn set. Zo blijft je kindje lekker warm. Ook zijn er speciale overslag rompers verkrijgbaar om de eerste keren aankleding nog makkelijker te maken!

Ook is het mogelijk om een coming home outfit op wens te laten maken. Zodat jouw kindje een unieke eerste outfit heeft! En zeg nou zelf, er worden toch behoorlijk wat foto’s gemaakt als je kindje net geboren is! Des te meer reden om de nieuwe outfit te showen.

Unisex kleding

Bij Mommy Makes hebben wij een ruim aanbod unisex babykleding. Want unisex babykleding hoeft helemaal niet saai te zijn. Vrolijke kleurtjes, hippe prints en een perfecte pasvorm. Ideaal wanneer je nog niet het geslacht van je ongeboren kindje weet. Of natuurlijk gewoon niet zo’n fan bent van standaard jongens- of meisjeskleding. Bekijk hier onze unisex kleding.