Mysterybox

In de Mysterybox Baby & Kind zit kleding en accessoires voor je kindje, in de door jouw gekozen maat. In de mysterybox zitten enkel producten gemaakt door Mommy Makes. Je weet dus zeker dat er wat moois in zit. In onze mysterybox zit geen reclame en andere promotie producten. Je hebt dus echt waar voor je geld, aangezien de waarde van de doos altijd boven het aankoopbedrag ligt.

-22%
Uitverkocht
90.00 70.00
-24%
66.00 50.00
-26%
34.00 25.00

Je kan kiezen uit 3 Mysteryboxen:

Small: een kleine box, om eens te ervaren wat een mysterybox inhoud. En ook nog eens een erg klein prijsje! De waarde van deze box bedraagt ca. € 34,-

MediumDe waarde van deze box bedraagt ca. € 66,-

Large: De waarde van deze box bedraagt ca. € 90,-

Wat zit er allemaal in?

De inhoud van de mysterybox wordt afgestemd op het seizoen. Bestel je in de herfst? Dan kan je herfst en/of winterproducten verwachten. Bestel je in de zomer? Dan kun je luchtige producten verwachten. Er kunnen zowel producten uit de nieuwe collectie of eerdere collectie in de mysterybox zitten.

Benieuwd wat er allemaal in de unisex mysterybox kan zitten? Neem dan een kijkje op onze unisex kleding pagina. Wat wel en niet unisex is verschilt per persoon en per smaak. Op de unisex kleding pagina vindt je producten die in mijn ogen geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes.