HANDGEMAAKTE MUTSJES

De handgemaakte mutsjes zijn fijn om je kindje lekker warm te houden. Wanneer je je kindje de eerste tijd zoveel mogelijk een mutsje op doet kost het je kindje aanzienlijk minder energie om warm te blijven. Dat is erg fijn zodat je kindje die energie in iets veel belangrijkers kan steken, namelijk groeien en ontwikkelen. Wist je dat je door het knoopje op de muts te verplaatsen je de maat kunt stellen. Des te hoger te knoop des te groter.

Babykleding ontwerpen

Alle producten zijn door mijzelf, Jadzia, gemaakt. Als moeder van drie kinderen heb ik ervaren wat de do en don’ts zijn van baby en kinderkleding. Wanneer ik nieuwe producten ontwerp denk ik altijd aan de volgende dingen:

  • Is het kledingstuk praktisch in gebruik
  • Voldoet het materiaal aan mijn veiligheidseisen
  • Is het printje leuk voor mama’s en kleintjes
  • Heeft het kleding stuk een optimale pasvorm

Ook de handgemaakte mutsjes heb ik streng getest. Zodat ik de juiste pasvorm kan bepalen, de stof rekbaar genoeg is. En de mutsjes praktisch in gebruik zijn.

Nieuwe collectie

Ik begin bij het ontwerpen van een nieuwe collectie babykleding bij het bepalen van het thema. Deze keer was het thema ‘Nature inspired’. Daarna bepaal ik welke producten en maten passend zijn binnen de collectie. Vervolgens ga ik opzoek naar de juiste stoffen. Wanneer ik de stoffen in huis heb begint eigenlijk pas het echte werk. Dan begin ik met naaien en testen. Als alle items af zijn dan is het tijd om de babykleding op de foto te zetten. Dat doe ik eigenlijk altijd zelf. Ik werk weleens samen met brandreps om meer beeldmateriaal te verkrijgen. Vervolgens ga ik alle items klaarzetten in de webshop en is het marketing tijd. Ik maak wat leuke posts voor op Instagram en ontwerp een nieuwsbrief. Het lanceren vind ik iedere keer ontzettend spannend.