WOLLEN BABYSLOFJES

Merino wollen babyslofjes

De merino wollen babyslofjes zijn ideaal voor je kindje! Door het natuurlijke materiaal zijn de slofjes heerlijk voor de kwetsbare huid van je baby. Ze zijn geschikt van 0 maanden tot 9 maanden. Doordat de babyslofje lang te dragen zijn, zijn ze duurzaam en heb je veel minder sokjes nodig. Je gebruikt het koordje om de slofjes vast te strikken zodat ze goed blijven zitten.

  • Gemaakt van 100% merino wol
  • Geschikt van 0 tot 9 maanden

Wasvoorschrift wol

De wollen babyslofjes zijn gemaakt van wol. Wol is een zelfreinigend materiaal waardoor de slofjes nauwelijks tot niet gewassen hoeven te worden. Wil je toch even de slofjes wassen? De merino wollen babyslofjes kunnen het beste met de hand gewassen worden. Was altijd op maximaal 30 graden en laat de slofjes niet te lang in het water weken (max 30 minuten), wol kan daar niet tegen. De slofjes mogen gewassen worden met een mild wolwasmiddel.

Duurzaam

Babysokjes, ze zijn heel klein en daardoor schattig. Maar ze hebben ook een speciale gave, het lijkt namelijk wel alsof je pootjes hebben! Je kindje heeft een paar minuten sokken aan en poef weg is een sok. Heel vervelend! Want je blijft sokken kopen, wassen en zoeken. Maar ook alles behalve duurzaam. De wollen sloffen daarin tegen blijven goed zitten door het koord in de wollen sloffen. Wist je dat wol een zelfreinigend materiaal is? Daarom hoeft wol amper tot niet gewassen te worden. Zeg maar gedag tegen een mand vol sokjes. Aan twee paar van onze wollen babysloffen heeft jouw kindje genoeg van 0 tot 9 maanden!