Mommy Makes

Meet the Mommy 

Hi, Ik ben Jadzia Boerrigter. Het gezicht achter Mommy Makes. Ik ben mama van 3 kids. Ik heb 1 bonuszoon, Jane van 5 jaar en Maeve van 10 maanden. Naast Mommy Makes werk ik bij de FNV, heb ik een passie voor duurzaamheid en ben ik een mega zoetekauw.

 

Hier lees je hoe het allemaal begon:

Ik heb mijn diploma Bedrijfseconomie & Accountancy behaald. Toen ben ik aan de slag gegaan bij een bank, waar ik mijn draai maar niet kon vinden. Ik was zwanger van mijn dochtertje (Jane) en de naaimachine stond te verstoffen in de kast. Ik wilde graag wat babyproducten maken.

Als snel kreeg ik de smaak te pakken en zat ik dagelijks achter de naaimachine. Vriendinnen en andere mama’s vroegen of ik ook wilde naaien voor hun baby’s. Ook nam ik mijn handgemaakte baby- en kinderkleding mee op kraambezoek waar enthousiast gereageerd werd. Ik was zo trots 🙂

Na veel oefenen, uitproberen en leren besloot ik dat het tijd was voor de volgende stap. Ik wilde mijn babyproducten gaan verkopen. Ik kreeg regelmatig de vraag of ik ook een webshop had. In deze moderne tijd kon ik natuurlijk niet achter blijven en het was tijd om een webshop te openen. In Februari 2018 was het zover. Mommy Makes opende haar (virtuele) deuren.

Vanaf dat moment is het onwijs snel gegaan. Er komt zoveel kijken bij het openen van een webshop. Nieuwe producten, het bouwen van de webshop, goede product foto’s maken, samenwerkingen en natuurlijk social media! Maar wat is het leuk om alles zelf op te pakken en mijn creativiteit de vrije loop te laten.

Sinds 2019 verkoop ik mijn producten niet alleen online maar ook op fysieke verkooppunten. Dat doe ik in samenwerking met conceptstores. Waar ik een ruimte huur om mijn producten te verkopen. Hier haal ik onwijs veel energie uit want wat is er nou leuker dan je eigen merkje in een winkel te zien hangen 🙂

Wil je nog meer over mij en Mommy Makes te weten komen? Lees dan verder op het blog.

Ik wens je veel shop plezier.

Liefs,

Jadzia Boerrigter