Levertijd

De levertijd bedraagt 2 tot 3 weken. Wij werken op kantoortijden. Bij sommige producten staat een afwijkende levertijd, dat kan wanneer een bepaalde stof niet op voorraad is. Heeft je bestelling spoed? Neem dan even contact met ons op, dan kijken wij naar de mogelijkheden.

Wij verzenden uw bestelling pas als AL uw gekochte producten verzonden kunnen worden. Op feestdagen zijn wij gesloten. Mocht het toch langer duren, dan nemen wij contact met je op. 

Verwacht je een brievenbuspakketje? PostNL bezorgt brievenbuspakket op dinsdag t/m zaterdag. Hiervoor hoef je niet thuis te blijven.

Afhalen in Maarssen

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. U plaatst uw bestelling in onze webshop. Wanneer uw bestelling betaald is nemen wij contact met u op om een ophaal afspraak te maken.

Verzenden naar het buitenland

Wanneer de bestelling verzonden moet worden naar het buitenland kan het langer duren. Meestal betreft dit uiterlijk één week langer dan de aangegeven levertijden. Verzenden naar het buitenland bedraagt €9,95 (België, Duitsland, United Kingdom en Frankrijk).

levertijd handgemaakte babykleding