KLEDING VOOR WASBARE LUIERS

Tijdens mijn zwangerschap begon ik kleding te ontwerpen voor onze dochter, die wasbare luiers zou gaan dragen. Want ik vind het milieu belangrijk maar ook goed passende kleding die comfortabel is voor kleintjes. Daardoor is het idee ontstaan om kleding te gaan maken speciaal voor dikke wasbare luier billen. Inmiddels bestaat het aanbod uit boxpakjes en broekjes die beide wasbare luier proof zijn, mooi passen. En natuurlijk comfy voor je kleintje!

BOXPAKJES VOOR WASBARE LUIERS

BROEKJES VOOR WASBARE LUIERS

Shop de  baby- en kinderkleding van Mommy Makes. Veel van onze kleding is gemaakt van organic cotton, goed voor mens en milieu. Is het product gemaakt van biologisch katoen en GOTS gecertificeerd, dan staat er ‘Organic’ bij.

Onze kleertjes zien er niet alleen super hip uit maar zijn ook comfortabel voor je kleintje. Waardoor niet alleen de papa’s en mama’s blij worden van onze kleertjes maar ook de kindjes zelf. De stofjes zijn zacht en rekken lekker mee tijdens het bewegen, ontdekken en spelen. Wij maken ook newborn kleding, speciaal voor de eerste tijd met je kindje en makkelijk in gebruik.

Over Mommy Makes

Mommy Makes is een nieuw, trendy babykleding merk. Wij staan bekend om onze vrolijke ontwerpen en goede kwaliteit. Mommy Makes opende haar virtuele deuren in februari 2018. Lees meer…