Overalls & Salopette

Door de harem vorm hangt het kruis lager. Het lijkt op een tuinbroek maar is stoerder. De harem overall is erg comfortabel voor je kind. Je kindje kan vrij slapen, spelen en ontdekken. Ook zijn opkruipende shirts en een blote rug verleden tijd. De harem overall is heerlijk warm en super zacht van binnen. Door de drukknopen bij de hals kleed je je kindje makkelijk aan en uit.

Salopette

De salopette lijkt op de harem overall alleen sluit de salopette beter aan rond de benen en billen.  Liever een klassieke look? Bekijk dan onze tuinbroeken met mooie straps over de rug en klassieke zakken.

Warm de winter door

Combineer onze harem overalls met onze warme en zachte sweaters. Ze passen perfect onder de harem overalls en houden je kindje het hele seizoen warm. De sweaters zijn ook in bijpassende stofjes verkrijgbaar en zijn onwijs zacht.

Handgemaakte Baby- en Kinderkleding

Onze producten maken wij met de hand en met veel zorg en aandacht. Wij maken babykleding en kinderkleding in maat 44 t/m 116. Wij maken ook newborn babykleding voor prematuur geboren baby’s. Onze newborn kleding is gemaakt voor de kwetsbare nek van de pasgeboren baby. Daarom is de babykleding makkelijk aan en uit te trekken.