Jurkjes

Handgemaakte Jurkjes en Rokjes

Heb jij onze jurkjes en rokjes al gezien? En ja, die maken wij echt zelf, met de hand, in ons atelier in Maarssen. Doordat wij alle producten zelf maken kunnen wij de producten op jouw wensen aanpassen en dat vinden wij onwijs leuk om te doen. Bijvoorbeeld een van onze handgemaakte jurkjes, die maken wij graag wat korter of langer als je dat wenst.

Romperjurkje

Het romperjukje  is handgemaakt door Mommy Makes. Het is een jurkje en rompertje in één. Daardoor blijft het jurkje mooi zitten en blijft de luier bedekt. Daardoor is dit jurkje ook zeer geschikt voor pasgeboren baby’s. De jurk is verkrijgbaar vanaf maat 44 t/m maat 98. De rok valt wat korter, boven de knie zodat baby’s er gemakkelijk in kunnen kruipen. De handgemaakte jurkjes zijn van goede kwaliteit.

 

Meisjeskleding

Naast onze unisex producten hebben wij onwijs veel lieve en stoere meisjeskleding. Zoals mooie leggings, stoere harem overalls, klassieke tuinbroeken en lieve jurkjes. Je shopt er een bijpassende haarband bij die de outfit van je meisje helemaal compleet maakt. Wij hebben veel roze stofjes met lieve patronen maar natuurlijk ook heel veel andere hippe kleuren om te variëren. En het allerbelangrijkste vinden wij dat jouw kindje zich fijn voelt in haar kleding. Daarom maken wij comfortabele kleding en werken wij enkel en alleen met soepele stoffen.