Herfstcollectie

Herfstkleding

Onze nieuwe herfstkleding houd je kindje super warm. Boordevol comfortabele kleding en warme herfstkleuren, zoals okergeel, mosgroen en bordeaux rood. Neem snel een kijkje bij onze najaarscollectie en laat je inspireren!

Warme sweaters

Bij Mommy Makes shop je de zachtste én de warmste babykleding en kinderkleding. Onze sweaters stretchen mee en zitten onwijs comfortabel. Naast onze herfstcollectie hebben wij ook hippe kerstsweaters. En als kers op de taart kun je twinnen met je kindje in onze sweaters. Veel van onze sweaters hebben geen knopen bij de hals. Dit is ook niet nodig omdat de sweaters stretchen. Daarom kan je de sweaters makkelijk aan en uit doen. Zonder veel gedoe.

Harem overalls

Onze harem overalls zijn het hele jaar een succes. In de lente of herfst draagt je kleintje er een romper onder. In de winter een lekkere warme sweater en in de zomer lekker met een blote rug. Voor hele warme zomers zijn onze harem overalls ook met korte pijpen verkrijgbaar. Luier aan, harem overall aan en klaar!

Handgemaakt

Al onze producten maken wij zelf, met de hand. De kwaliteit is zeer goed en onze kleding is gemaakt voor baby’s en kinderen. Super comfortabel en de blijft mooi na het wassen.