Broekjes

Handgemaakte broekjes

Heb je een onwijs leuk broekje gezien maar wil je liever een legging? Geen probleem, dat maken wij graag. Stuur ons een berichtje met jouw wensen en wij helpen je verder. Onze handgemaakte broekjes maken wij uit soepele stretch stof. Zodat de broekjes er niet alleen geweldig uitzien maar ook heerlijk zitten!

Maat 44 t/m 116

Onze handgemaakte broekjes zijn verkrijgbaar in maat 44 t/m maat 116. Vanaf maat 92 is er per product een toeslag van €2 omdat wij bij grotere maten meer materiaal verbruiken. De handgemaakte broekjes shop je in verschillende stoffen. Tricot is een wat dunnere stretch stof. French Terry is dikker en warmer dan Tricot. French Terry stretcht ook maar minder dan tricot.

Unisex babykleding

Bij Mommy Makes hebben wij een ruim aanbod unisex babykleding. Want unisex babykleding hoeft helemaal niet saai te zijn. Vrolijke kleurtjes, hippe prints en een perfecte pasvorm. Ideaal wanneer je nog niet het geslacht van je ongeboren kindje weet. Of natuurlijk als je gewoon niet zo’n fan bent van standaard jongens- of meisjeskleding.