HANDGEMAAKTE BROEKJES

Handgemaakte broekjes

Op deze pagina staan al onze handgemaakte broekjes. Alle broekjes zijn gemaakt van rekbare stoffen zoals jersey of rib stof. De broekjes vallen op maat en hebben een super mooie pasvorm. Houd je van op de groei? Bestel dan een maatje groter.

Ik maak alle producten zelf in mijn naaiatelier in Maarssen. Dat zelf maken vind ik ontzettend belangrijk doordat ik daarmee mijn producten duurzamer maak. Maar ook voorkom ik daarmee uitbuiting zoals die zich voordoet in de fast fashion industrie. Bij Mommy Makes shop je enkel ‘Slow fashion’, producten die met veel tijd en aandacht gemaakt worden. Wil je je gezicht achter de naaimachine ontmoeten? Bekijk dan de pagina ‘Meet the Mommy‘.

Hippe babykleding

Shop jij graag hippe kleding voor je baby of kindje? Dan ben je bij Mommy Makes aan het juiste adres. Wij hebben comfortabele en hippe kleding voor je kleintje. Veel van onze kleding is gemaakt van biologisch katoen. Want dat is beter voor het milieu én beter voor de gezondheid van je mini. Zo weet je zeker dat je kindje geen schadelijke stoffen binnenkrijgt. Per product staat vermeld of het product is gemaakt van bio katoen.

Ben jij een fan van Mommy Makes? Volg en tag mij dan op instagram.