Brandrep

Lijkt het je leuk om Brandrep te worden voor Mommy Makes?

Een brandrep is een ouder die foto’s maakt van zijn of haar kindje in de producten van Mommy Makes én de producten promoot. Het promoten van onze baby- en kinderkleding gaat veelal via social media. Instagram is hier zeer geschikt voor en heeft daardoor onze voorkeur. In sommige gevallen kunnen onze producten ook op een andere manier gepromoot worden. Natuurlijk gaat dit altijd in overleg.

Brandrep word je natuurlijk niet zomaar, hier gelden een aantal eisen voor. Alle eisen worden van te voren besproken en de brandrep ontvangt een contract dat beide partijen helpt. Wanneer je brandrep bent ontvang je de kleding van Mommy Makes gratis. Wij kiezen de producten uit en geven aan welke outfits je mag fotograferen. Ook worden er afspraken gemaakt over de kwaliteit van de foto’s, de achtergrond en natuurlijk het social media account.

Brand Enthusiast

Dit lijkt op een brandrep alleen is er één groot verschil. Als Brand Enthusiast ontvang je de producten niet gratis. Daar in tegen ontvang je een kortingscode waarmee je tegen gereduceerd tarief onze baby- en kinderkleding kunt bestellen. Het grote voordeel hiervan is dan je zelf de producten kunt uitkiezen.

Ik wil brandrep of Brand Enthusiast worden!

Super leuk! Stuur een mailtje naar info@mommymakes.nl

Vermeld in de mail:

  • de leeftijd van het kindje
  • de kledingmaat van het kindje
  • het geslacht van het kindje
  • de naam van jouw instagram account
  • stuur wat leuke foto’s van je kindje mee. (Let erop geen foto’s zonder kleding, het kindje moet altijd ondergoed of een luier dragen.)
  • geef aan of je het liefst Brand representative of Brand Enthusiast wil worden

Volg @mommymakesnl op instagram. Op ons instagram account zoeken wij naar nieuwe samenwerkingen. Houd daarom onze feed goed in de gaten.

Alle aanmeldingen worden opgenomen in ons brandrep bestand. Bij interesse ontvang je een mailtje van ons!

Model gezocht

Eens in de zoveel tijd zoeken wij een model (m/v) om in omgeving Maarssen een fotoshoot mee te doen. Vaak doen wij dit wanneer wij een nieuwe collectie willen lanceren. Daardoor zijn wij niet altijd opzoek naar nieuwe modelletjes. Wanneer wij een nieuwe zoektocht openen is dit voor zowel jongens als meisjes. Omdat wij kleding bieden voor prematuren baby’s tot stoere kleuters (maat 44 t/m 116) zoeken wij modellen in allerlei maten en leeftijden. Houd daarom ons Instagram account in de gaten.

Brandrep