BOXPAKJES

Onze handgemaakte boxpakjes zijn ideaal voor je pasgeboren baby. Door de knoopjes over de hele romp is het boxpakje makkelijk aan én uit te trekken. Wel zo makkelijk tijdens de vele verschoonbeurten. De pasvorm is heel mooi, aansluitend rond de romp en ruim rond de luier en benen. 

Newborn babykleding

Onze newborn babykleding is gemaakt voor de eerste tijd met je kleintje. Makkelijk tijdens het verschonen, comfortabel voor je kleintje en high quality. Van overslag shirtjes tot boxpakjes met eventueel een bijpassend mutsje (om je kleintje lekker warm te houden). Je vindt het allemaal in onze newborn collectie!

Handgemaakte boxpakjes

Onze producten worden met veel zorg handgemaakt. Daardoor zijn onze producten van hoge kwaliteit. Wij besteden aandacht aan elk detail. Omdat de items zijn gemaakt van duurzame materialen gaan onze producten langer mee. Alle producten maak ik zelf, met de hand in mijn atelier in Maarssen. De kleding blijft mooi, ook na een paar keer wassen.

Duurzaam

Bij Mommy Makes staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van A tot Z is duurzaamheid binnen mommy makes verwerkt. Zo zijn de handgemaakte boxpakjes gemaakt van geprinte stof, wat veel water bespaard. Naai ik volledig op zonne-energie en hanteer ik het ‘paperless office‘ principe. Daarnaast gebruiken wij zo min mogelijk plastic en recycle ik al het afval.