Bottoms

Bij ons vindt je hippe kleding voor jouw baby of kindje. Je shopt onze hippe kleding al vanaf maat 44 tot en met maat 116.

Lange broeken

Bij Mommy Makes vind je een ruim aanbod aan hippe broekjes voor baby’s en kinderen. De lange broekjes zijn verkrijgbaar in meerdere modellen. Namelijk een basic broekje, harem broekje en legging. Voor meer info over de verschillende soorten broekjes klik hier.

Korte broeken

Korte broeken zijn er in allerlei soorten en maten. Wij hebben veel verschillende modellen korte broeken zoals: shorts, bloomers en diaper covers.

Rokjes

Shop de liefste rokjes voor jouw kleine meisje. Ook hebben wij suspender rokjes met straps over de rug voor een klassieke look. Combineer je favoriete rokje met een bijpassend haarbandje voor een geweldige outfit.

Hippe kleding

Shop jij graag hippe kleding voor je baby of kindje? Dan ben je bij Mommy Makes aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod comfortabele kleding voor je kleintje. Veel van onze kleding is gemaakt van biologisch katoen. Want dat is beter voor het milieu én beter voor de gezondheid van je mini. Zo weet je zeker dat je kindje geen schadelijke stoffen binnenkrijgt. Per product staat vermeld of het product is gemaakt van bio katoen.