Betalen

Bij Mommy Makes kun je kiezen tussen de volgende betaalmethodes: iDeal, Bancontact, ING Home’Pay, SEPA overboeking, Belfius Direct Net, KBC/CBC Payment Button en direct bankoverschrijving. Zodra wij je betaling hebben ontvangen beginnen wij aan je bestelling. Bij een directe bankoverschrijving zie je als je je bestelling hebt geplaatst ons rekeningnummer staan. Boek het bedrag over op ons rekeningnummer onder vermelding van je ordernummer. Je ordernummer staat ook op de bevestigingspagina. Na ontvangst van je betaling starten wij met het maken van je order en gaat ook de levertijd in. Is er iets onduidelijk? Neem dan even contact met mij op. 

Wat moet ik doen als de betaling mislukt?

Erg vervelend natuurlijk dat de betaling mislukt. Dit kan door meerdere factoren gebeuren. De snelste oplossing is door de bestelling nogmaals te plaatsen. Je eerdere bestelling waarvan de betaling mislukt is verwijderen wij dan weer. Wil je liever wat hulp? Neem dan contact met ons op. Ik help je graag!

Kan ik ook achteraf betalen?

Nee, je kunt niet achteraf aan ons betalen. Wanneer je niet direct kunt betalen, kun je kiezen voor een SEPA overboeking. Dan heb je 14 dagen de tijd om te betalen. Hou er rekening mee dat wij je bestelling pas in behandeling nemen wanneer wij het bedrag hebben ontvangen. Dit kan dus je bestelling vertragen.

Wanneer kan ik mijn kortingscode gebruiken?

Als je een kortingscode hebt ontvangen dan kun je die gebruiken tijdens het afrekenen. Voer de code in, in het veld ‘kortingscode’. De kortingscode is hoofdletter gevoelig. Er kan één kortingscode per bestelling gebruikt worden. Als de kortingscode niet werkt is het raadzaam om te controleren of de kortingscode nog geldig is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, ik help je graag!

Ik wil graag een ander verzendadres doorgeven. Hoe kan dat?

Wil je een verschillend factuur en verzendadres? Dat kan en is handig wanneer je bijvoorbeeld iemand iets cadeau doet. Geef dit dan even door in het opmerkingen veld tijdens het bestellen. 

betalen