Accessoires

Haarbandjes

Onze haarbandjes zijn gemaakt van soepele stretch stof. Je knoopt de haarbandjes gemakkelijk om het hoofd van je baby of kindje. Daardoor kan je zelf bepalen hoe strak de haarbandjes zitten. De haarbandjes zijn handgemaakt en geschikt voor zowel baby’s als kinderen. Je shopt onze baby- en kinderhaarbandjes in allerlei vrolijke kleuren en hippe prints. Passend bij de outfit van jouw baby of kindje zodat je kleintje er super girly uitziet. Wil je liever een haarbandje in een andere kleur of print? Neem dan even contact met ons op!

Mutsjes

Bij veel van onze newborn kleding kun je een bijpassend mutsje shoppen. Bij pasgeboren baby’s wordt het dragen van mutsjes aangeraden zodat de baby zich beter op temperatuur kan houden. In de winter kan het voor oudere baby’s en kinderen ook prettig zijn om mutsjes te dragen. Mutsjes verminderen de hoeveelheid prikkels die bij een baby binnenkomen. Er zijn ook strikmutsjes verkrijgbaar in verschillende kleuren. Strikmutsjes hebben en koordje waardoor ze goed blijven zitten. De strikmutsjes bedekken de oren van je kleintje en verminderen de prikkels die binnenkomen bij je baby.

Handgemaakte baby- en kinderkleding

Wist je dat wij al onze producten zelf maken, met de hand? Patronen tekenen, stof knippen, naaien en knoopjes plaatsen. Elke bestelling wordt met liefde gemaakt én verpakt. Zodat je bestelling een feestje is om uit te pakken. Alle babykleding en kinderkleding is van hoge kwaliteit.