Verschillende soorten broekjes

verschillende broekjes

Bij veel van onze broekjes kun je kiezen welk model broekje je wilt. Zodat je het product nog meer af kunt stemmen op jouw smaak en lichaam van je kindje. In deze blog leg ik je uit wat de verschillen zijn en waarvoor elk broekje geschikt is.

Er zijn drie verschillende modellen. Je kunt kiezen tussen een Basic broekje, een harem broekje en een legging.

Basic broekje

Dit broekje is erg comfortabel voor je kindje en sluit netjes aan. De broek heeft voldoende ruimte rond de billen waardoor die ook geschikt is voor kindjes die wasbare luiers dragen en is geschikt voor zowel meisjes als jongens. De heupband is gemaakt van zachte stretchstof.

Harem broek

Het harem broekje heeft elastiekenband rond de heupen. Het kruis hangt een stuk lager bij een harem broekje wat een stoere baggy look geeft. Rond de benen sluit het harem broekje aan. Door het laag hangende kruis heeft de harem broek extra veel ruimte rond de billen. Perfect voor wasbare luiers.

Legging

De leggings hebben een elastiekenband rond de heupen. De legging sluit strak aan. Leggings zijn minder geschikt voor kindjes die wasbare luiers dragen door de aansluitende pasvorm. Meestal worden leggings gedragen door meisjes. Ze staan namelijk erg leuk onder een rokje of jurkje.

Bekijk al onze hippe broekjes en kies het model dat bij jou past!

Ik hoop dat dit artikel de keuze makkelijk maakt! Is jouw vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact met mij op, ik help je graag!

Liefs,

Jadzia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *