Twentyone is the new thirty, right?

contact mommy makes

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Hi, ik ben Jadzia. Mama, webshop eigenaresse en 21 jaar! De één kijkt er niet van op, de ander vindt dit nogal wat.
Ik deel dit nu met jullie, omdat ik dat graag wil. Ik wil graag open zijn en dat levert vaak ook een heleboel begrip op. Toch vind ik het erg moeilijk om mijn leeftijd te vertellen. Ik lieg er niet om maar ik vertel mijn leeftijd alleen als er naar gevraagd wordt. Vaak heb ik het idee dat ik niet serieus genomen wordt als ik mijn leeftijd vertel. Zoiets als ‘wat weet die snotneus er nou van’.

Confronterend

Meestal probeer ik het een beetje te vergeten. Ik voel mij niet bijzonder jong dus zelf vergeet ik weleens dat ik een jonge moeder ben. Totdat ik ermee geconfronteerd wordt. Zoals wanneer ik de deur open en de verkoper vraagt of mijn moeder ook thuis is 😉 Dat zijn natuurlijk geen erge dingen maar leuk is anders.

Op het gebied van werk worstelde ik hier behoorlijk mee. Voordat ik mijn webshop opende werkte ik in de bancaire sector. Daar was ik altijd het broekie. Ik vond het moeilijk om in gesprek te gaan over mijn salaris of contract omdat dit vaak op basis van leeftijd wordt bepaald.

Wil je meer te weten komen over mijn ervaringen als moeder en jonge ondernemer? Lees dan de nieuwste artikelen op mijn blog!

Liefs,

Jadzia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *