Fotoshoot in de vroege morgen

Om 7 uur ’s ochtends reden wij naar het bos. Tijd voor een outdoor fotoshoot! Voor dat het warm zou worden en voor het felle zonlicht. Het werd die dag namelijk 35 graden! De opgeladen camera, een stapeltje nieuwe kleding en wat speelgoed ging mee. Ik was wat gespannen, ik had de lat voor mijzelf weer eens hoog gelegd. Zouden de foto’s wel lukken? De kinderen waren gelukkig lief aan het spelen.

Omkleden in de auto

Eenmaal aangekomen kleden ik mijn dochtertje gauw om (in de auto) en zochten wij een mooi plekje met veel schaduw. Het werd een open grasveld. Ik rende met mijn camera achter onze dochter aan. Jemig, wat was ze snel geworden! Ik kleedde haar snel weer om en daar gingen we weer. Mijn man probeerde haar in de goede richting te laten kijken en de schaduw werd steeds minder. Ik lag in het gras om ‘de perfecte foto’ te maken toen de marechaussee langs reed om te kijken wat wij zo vroeg aan het doen waren. Toen alle setjes gefotografeerd waren maakte wij nog een mooie wandeling en speelde ze nog even lekker op de zandvlakte. Op de terug weg was ze moe. Ik keek de foto’s terug. Yes, wat zijn ze leuk geworden!

Mini fotoshoot

Als het slecht weer is houden wij binnen vaak een mini fotoshoot maar nu ze kan lopen wordt het fotograferen steeds lastiger. Hoe gaat dat bij jouw kindje? Vindt hij het leuk om op de foto te gaan of rent hij hard weg? Laat het mij weten in een reactie + tips zijn ook welkom 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *